AKTUELNO

Svi su uzbuđeni zbog njegovog dolaska!

Holivudski glumac Džoni Dep dolazi u Srbiju! Prema planu snimanja, on stiže sredinom januara i sigurno će provesti mesec dana kod nas, a možda i duže u zavisnosti od toga kako ih posluže vremenske prilike.

Foto: Beta/AP

- Strani mediji potvrdili su da je Dep uspostavio saradnju sa rediteljima i da će igrati glavnu ulogu u ovom filmskom ostvarenju na engleskom jeziku. Film “Minamata” će započeti glavnu proizvodnju u Japanu, a ekipa filma preseliće se u Srbiju u januaru naredne godine, gde će nastaviti snimanje. Još uvek nisu poznate lokacije na kojima će se obaviti snimanje u našoj zemlji. O tome će ovih dana biti odlučeno, ali jedna od destinacija je sigurno Beograd - kaže izvor upućen u realizaciju ovog projekta i dodaje:

- Za njega je uveliko rezervisan jedan od luksuznih hotela u Beogradu u kojem će odsesti i iz kojeg će najverovatnije odlaziti na set gde god da u Srbiji bude bio. Lista njegovih zahteva još uvek nije stigla u hotel, ali se sumnja i da će je biti jer je on jedan od jednostavnijih holivudskih glumaca - kaže on.

Foto: Tanjug AP

PROČITAJTE JOŠ: NEPREPOZNATLJIVA! Jedna od najlepših glumica na svetu PROMENILA BOJU KOSE, fanovi u ŠOKU! (FOTO)

- Svetski mediji uveliko pišu o dolasku Džonija Depa kako u Japan tako i u Srbiju pa se brojni paparaci spremaju da zimu provedu na našim prostorima. Pošto je Dep jednostavan i voli da šeta bez obezbeđenja, svi su uvereni da će imati priliku da ga fotografišu u različitim situacijama - zaključio je izvor.

Autor: Pink.rs

#Džoni Dep | Johnny Depp

#glumac

'