AKTUELNO

Otkrio je nešto što ne bi nijedan muškarac.

Vilu Smita Džejda Pinket nije prva žena. Naime, glumac je ranije imao još jedan brak, sa glumicom Šer Zampino, a kada je shvatio da je sa pogrešnom ženom u WC-u jednog restorana plakao je kao malo dete.

- Bili smo zajedno u jednom restoranu u Njujorku i odjednom sam shvatio da sam tu sa ženom sa kojom zapravo ne treba da budem. Otišao sam do toaleta i rasplakao se. Znao sam da je Džejda bila osoba sa kojom bi trebalo da ostarim - ispričao je tokom "Red Table Talk"-a Vil Smit.

Foto: Tanjug

- Kada sam prvi put video Džejdu znao sam da bismo mogli da uspemo. Naše energije su bile magične - prisećao se slavni glumac koji sa bivšom suprugom Šer ima sina Treja Smita.

Džejda i Vil su se upoznali dok je glumac još uvek bio u braku sa Šer, ali pre njegovog razvoda nisu bili ni u jednoj priči, kaže glumac. Po razvodu 1995. godine, pak započeli su ljubavnu romansu.

- Pozvao sam je istog momenta kada sam potpisao papire za razvod. Pitao sam je da li se viđa s nekim. Rekla mi je da je slobodna i ja sam joj odgovorio da će se od sada viđati sa mnom - otkrio je on.

Venčali su se nakon 1997. godine i danas imaju dvoje dece, sina Džejdana i ćerku Vilou.

Autor: Pink.rs

#Vil Smit

'