separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

ZAVRŠILA NA PSIHIJATRIJI: Selena Gomez u agoniji, fanovi misle da je doživela nervni slom zbog NJEGA! (FOTO)


Stara ljubav zaborava nema.


Američka pevačica Selena Gomez hosiptalizovana je pre dve nedelje zbog niskog nivoa leukocita u krvi a to je čest slučaj sa osobama koje su imale trasnplataciju bubrega. Provela je nekoliko dana u bolnica a ljudi iz bliže okoline primetili su njeno loše psihičko stanje.

Autor: Tanjug

Prema navodima "TMZ-a" ona je ponovo hospitalizovana, ali na psihijatriju, posle pokušaja da pobegne iz bolnice nakon čega joj je određena ozbiljnija terapija. Selena je htela da ode iz bolnice bez odobrenja doktora, a onda je doživela nervni slom i napad panike.

Poslednje nedelje za nju su bile veoma teške. Prelomni trenutak je bio kada je doživela napad panike, tada je shvatila da joj je neophodna stručna pomoć. Ima veliku podršku porodice koja je stalno uz nju. Prima terapiju i već se oseća bolje - izjavio je izvor blizak Seleni.

Autor: Instagram

Njeni obožavaoci primetili su da je Selena u lošem raspoloženju nakon njene objave na društvenim mrežama.

Koliko god da sam zahvalna društvenim mrežama i onome što su mi pružile, želim da živim svoj život. Zapamtite - negativni komentari mogu da povrede svakoga. Očigledno - objavila je pevačica.

Venčanje Džastina Bibera i maneknke Hejli Boldvin za mnoge je bio događaj sa kojim su povezali Selenin psihički slom, jer pevačica je bila sa njim osam godina u vezi.

Autor: Instagram

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti