AKTUELNO

Osam nedelja delilo ga je od savršenog izgleda.

Američki glumac Mel Gibson se jedne večeri našao u restoranu pored nutricionistkinje Samante Džekson kojoj se požalio na višak kilograma s kojim se već neko vreme bori. Ona mu je tada predložila nov režim ishrane koji će ga preporoditi i vratiti idealnu težinu.

Večerali smo kada je Mel Gibson seo sto pored nas. Počeli smo neobavezno da ćaskamo i požalio se kako ne može da se reši "stomačića" koji je nabacio. Rekla sam mu: "Daj mi osam nedelja i nećeš više imati stomak". Rekla sam mu da ću ga naučiti kako pravilno da se hrani. Tri dana kasnije smo se ponovo videli i počeli našu avanturu. Napravila sam mu plan ishrane i vežbanja. Čuli smo se 30-50 puta dnevno - rekla je Džeksonova za australijske medije.

Trud se isplatio i Gibson je bio više nego zadovoljan njegovim novim izgledom.

Garderoba mi ponovo dobro stoji, leđa me više ne bole, bolje spavam. Konačno mogu da stanem pred ogledalo! Suština je da jedete mnogo češće, ali manje. I zdravije, naravno. Plus dva šejka dnevno i malo vežbanja - rekao je glumac koji je za dva meseca uspeo da smrša čak 14 kilograma i izgubi 27 centimetara u struku - zadovoljno je rekao Gibson.

S.S.

#Mel Gibson

'