AKTUELNO

Traumatično iskustvo nije otkrila nikome.

Glumica i aktivistkinja Alisa Milano podelila je na Tviteru emotivan video u kojem je otkrila detalje se*sualnog zlostavljanja koje je doživela kao tinejdžerka. Zvezda serije "Čari" je sa nekolicinom drugih žena posetila kancelariju senatorke Suzan Kolins koja je odbila rauzgovor sa njima.

Foto: Printscreen YouTube/ The View

Okupljene članice feminističkog pokreta "I ja, takođe" su zbog toga odličile da formiraju "ljudski mikrofon" i glasno podele svoja iskustva.

- Moje ime je Alisa. Kada sam i mala 19 godina bila sam na koncertu poznate muzičke zvezde koja je pozvala publiku da se približi. To je izazvalo stampedo. Ljudi su se stiskali jedni uz druge. Počela sam da se gušim, mislila sam da ću umreti - počela je glumica svoju potresnu ispovest.

- Neko je gurnuo ruke ispod moje suknje i konstantno me udarao u v*ginu. Nisam mogla da se okrenem. Pogledala sam u čoveka iz obezbeđenja, ali on je samo odmahnuo glavom. Uspela sam da se oslobodim i pobegnem na binu, daleko od mog predatora. Okrenula sam se i nisam znala ko je to bio - podelila je Alisa jezive detalje.

Foto: Printscreen YouTube/LIVEKellyandRyan

Glumica je, zatim, otkrila da nikada nije prijavila zlostavljača jer nije znala ko je on bio. Svoje traumatično iskustvo sačuvala je kao tajnu, poput miliona drugih žena.

PROČITAJTE JOŠ: MALI ZAVIJUTAK: Poznata glumica objavila fotografiju bebe koju je rodila pre pet dana, SVET ODUŠEVLJEN! (FOTO)

Autor: J. R.

#Alisa Milano

'