AKTUELNO

Podrška koju sam dobio od familije, kolega i fanova znači mi više nego što mogu objasniti.

Glumac i režiser Ben Aflek (46) javno je sa fanovima podelio svoje iskustvo sa lečenjem od alkoholizma, čime je prekinuo medijsku ćutnju, te se svima zahvalio na podršci.

- Ove nedelje završio sam četrdesetodnevni ostanak u centru za odvikavanje od alkohola i ostajem na nezi van bolnice.

Foto: Tanjug

Podrška koju sam dobio od familije, kolega i fanova znači mi više nego što mogu objasniti. Dala mi je snagu i podstrek da govorim o svojoj bolesti pred ostalima.

Bitka sa bilo kojom ovisnošću je doživotna borba i potrebna je teška borba. To je obaveza sa punim radnim vremenom. Borim se zbog sebe i svoje porodice. Toliko ljudi je javno govorilo o svojim problemima na društvenim medijima i govorili o svojim iskustvima sa svojom bolešću.

Svima vama, želim da se zahvalim.

Foto: Sharon Graphics via Foter.com CC BY SA

- Vaša snaga je inspirativna i davala mi je vetar u leđa i onda kad sam mislio da je to nemoguće. Pomaže mi da znam da nisam sam - napisao je glumac u objavi na Fejsbuku i dodao kako potražiti pomoć ukoliko postoji neki problem nije sramota, već hrabrost.

Ben Aflek je na lečenje otišao 22. avgusta, nakon što ga je bivša supruga, glumica Dženifer Garner sa kojom ima troje dece, nagovorila na to. Bio je na odvikavanju 2001. i 2017. godine, kada su se on i supruga zvanično i razveli.

Foto: Beta/AP

Autor: Pink.rs

#Ben Aflek

#glumac

'