AKTUELNO

Čudne okolnosti su ih navele da shvate da su jedno za drugo.

Jedan od najskladnijih parova Holivuda su svakako Blejk Liveli i Rajan Rejnolds, koji su u srećnom braku od 2012. godine. Roditelji su dve devojčice sa kojima redovno provode vreme i beležeći zajedničke momente fotografijama koje objavljuju na Instagramu dokazuju koliko su skladna porodica.

Ono što mnogi ne znaju jeste činjenica da se ovaj par upoznao na vrlo čudan i neobičan način. Oni su se zvanično upoznali na setu snimanja filma ''Green Lantern'', na kojem su pored njih radili i Peni Bedgladi, koji je tada bio u vezi sa Blejk, ali i Skarlet Džohanson, koja je bila u vezi sa Rajanom.

Godinu dana nakon upoznavanja oboje su raskinuli s tadašnjim partnerima, da bi se vrlo brzo Rajan i Blejk zaljubili jedno u drugo.

Tada smo bili prijatelji i bilo je jako smešno što smo se našli na zajedničkoj večeri, ona s drugim muškarcem, a ja s drugom ženom. Između nas su sevale varnice uspkos okolnostima i bio je to jedan jako čudan sastanak - rekao je Rajan za jedan strani magazin.

Pročitajte više: FANOVI SE RASPAMETILI NAKON ŠTO JE KIM OBJAVILA FOTOGRAFIJU: Kardašijan bebe nemaju ni godinu dana, a već su izazvale ODUŠEVLJENJE CELOG SVETA! (FOTO)

I.R.

#Blejk Lajvli | Blake Lively

#Rajan Rejnols

'