AKTUELNO

Iako joj je manekenstvo donelo slavu, nakon izbora za mis prešla je u svet glume, gde se pojavila u nekoliko filmova i dokumentaraca.

Čelsi Smit je jedina misica u istoriji koja je uspela da osvoji tri krune za redom - mis Teksasa, mis univerzuma i ponela je krunu grada Galvestona.

Pre više od godinu dana dijagnostikovan joj je rak jetre, koji ni uz veliku borbu nije uspela da preživi. Poslednje dane je provela kod majke u Pensilvaniji. Dece nije imala, a od fitnes trenera Kelija Blera, sa kojim je bila u braku, razvela se 2001. godine.

Ona je primer za mlade žene širom sveta. Ostavila je neizbrisiv trag na sve one koji su je poznavali - izjavila je njena porodica.

Čelsi je karijeru započela 1994. godine kada je osvojila krunu grada Galvestona. Nakon toga je osvojili krunu za mis Teksasa, a na kraju za mis univerzuma, a to je ono što je čini jedinom misicom sa tri zaredom krune.

Jednom prilikom Čelsi je izjavila:

Kada me ljudi upoznaju moraju da znaju jednu stvar o meni, a to je da sam mešane rase i da mi to nije predstavljalo prepreku u karijeri.

Nakon što je ponela tri krune zaredom, okrenula se glumi, gde je snimila nekoliko filmova i dokumentaraca.

Autor: K. G.

#Čelsi Smit

'