AKTUELNO

Ponosni tata ostvario veliki san.

Poznati holivudski zavodnik Robi Vilijams u petak je dobio svoje treće dete sa suprugom Ajdom Fild, ćerkicu Kolet Džozefin Vilijams.

Ponosni roditelji su se dugo borili za treće dete, a naslednicu koja je već dobila nadimak Koko na svet je donela surogat majka.

Krili smo od vas veome posebnu tajnu... Počastvovali smo da podelimo sa vama da smo dobili malu devojčicu... Dobrodošla na svet Kolet Koko Džozefin Vilijams! Bio je veoma dugačak i težak put stići ovde, zbog čega smo i ćutali o tome. Porodica dolazi u svim formama, i ova mala dama koja je biološki naša, bila je pažena od strane neverovatne surogat majke, kojoj ćemo biti večno zahvalni! Letimo do meseca jer imamo ovu prelepu devojčicu u našim životima i blagosloveni smo što živimo u svetu koji nam je to učinio mogućim. Uz Tedi i Čarlija, molimo vas da poštujete i privatnost Koko, te da nam dozvolite da se razvijamo unutar našeg novog tima od 5 - napisala je Ajda uz prvu zajedničku fotografiju.

PROČITAJTE JOŠ: DOŠLA BEZ BRUSA, A I ŠTA ĆE JOJ: Pevačica pred svima pokazala bujne grudi, A ONDA JOJ SE DESIO NEOČEKIVANI PEH SA HALJINOM! (FOTO)

Robi i njegova supruga već imaju dvoje dece, petogodišnju ćerku Teodoru Tedi Rouz Vilijams i trogodišnjeg sina Čarltona Čarlija Valentina Vilijamsa, a malena Koko je kruna njihove ljubavi.

Pink.rs

#Robi Vilijams

'