AKTUELNO

Da li je tragični događaj obeležio njenu karijeru?

Arijana Grande je pre nekoliko dana objavila svoj četvrti album „Sweeteneer”, koji je pobrao pohvale širom sveta i već se nalazi na prvom mestu Bilbordove top 100 liste.

Kako bi promovisala svoj tek objavljeni album, ona je gostovala u radijskoj emisiji Beats 1, gde je u okviru preslušavanja novih pesama posebnu pažnju imala pesma „Get well soon” koju je posvetila žrtvama poginulim na njenom koncertu. Godinu dana kasnije, Arijana i dalje ne može da se pomiri sa činjenicom da su na njenom nastupu u Mančesteru zbog terorističkog napada, život izgubile 22 osobe.

Radi se o tome da moramo da budemo tu jedni za druge i pomažemo se kroz mračna vremena i anksioznost. Neke grozne stvari se dešavaju. Moramo da se podržavamo koliko god možemo. Nikad ne znaš šta se može dogoditi - pričala je u roneći suze.

Kao odu počasti njenim preminulim fanovima, na spomenutoj pesmi je dodala 40 sekundi tišine kako bi još jednom istakla poštovanje.

Pročitajte više: KAO DA JOJ JE BIOLOŠKI OTAC: Prva učesnica ZADRUGE 2 ponosna na svog izabranika, Davidovo ponašanje prema Subotićkinoj ćerki oduševilo sve! (FOTO)

I. R.

#arijana grande

'