AKTUELNO

Novi izazov za njega.

Prema rečima stranih medija novi Džejms Bond stupa na scenu. Naime, svetski mediji pišu o novom agentu koga će, prema prognozama, glumiti britanski glumac Idris Elba, jer je, kako se navodi, "vreme je za crnog agenta 007".

Prema navodima, na mesto čuvenog glumca Danijela Krejga doći će Idris Elba. Krejg je izjavio da je već "star" da bi igrao ovako zahtevnu ulogu agenta 007, a prethodne godine je u opticaju bilo nekoliko imena kojima bi bila poverena ova uloga, a između ostalog bilo je reči o Tomu Hardiju, Majklu Fasbenderu, Tomu Hidlstenu, Dejvidu Ojelovom.

Foto: Tanjug AP

Kako prenose strani mediji, producentkinja ovog čuvenog filma Barbara Brokoli izjavila je, kada je reč o glavnom glumcu, da glavna uloga agenta 007 bude poverena glumcu koji nije belac, pod izgovorom da je "vreme za crnog Bonda".

Idris bi to mogao učiniti ako je u formi. Treba nam momak koji je fizički jak. Idris to jeste - otkrila je producentkinja.

Elba o novoj ulozi još uvek nije informisan, pa je zbog glasina koje kruže, insistirao da mu se producenti obrate povodom ovoga. Međutim, već se "pročulo" da mu je uloga poverena.

Pročitajte još: KIJA IMA NOVOG UDVARAČA?! Kockareva dobila na poklon nešto što ju je OBORILO S NOGU! (FOTO)

Pink.rs

#Danijel Krejg

#Džejms Bond

'