AKTUELNO

Oni tvrde da je glumac finansijski odgovoran.

Glumački par Anđelina Džoli i Bred Pit već dve godine su na pragu do razvoda, ali nikako ne mogu da se dogovore o starateljstvu nad šestoro zajedničke dece. Iako oboje tvrde da su im upravo deca najveće blago i najvažniji faktor u potpisivanju razvoda, već dve godine ne mogu da se dogovore i potpišu brakorazvodne papire.

Foto: Tanjug

Ono što je najspornije u njihovom slučaju, prema rečima Anđelinine advokatice, jeste da Pit nije godinu i po dana uplatio "značajnu" alimentaciju. Glumica će navodno sudskim putem tražiti zaostale alimentacije.

Foto: Tanjug

Neimenovani izvor, koji je upoznat sa ovom situacijom, rekao je da su optužbe neosnovane. Prema navodima tog izvora, Pit je od početka finansijski bio odgovoran prema deci i ispunjavao sve obaveze.

Međutim, povodom ovoga su se oglasili i advokati koji zastupaju Pita. Oni tvrde da je glumac uplatio Džolijevoj 1,3 miliona dolara od njihovog razvoda 2016. godine. Oni su saopštili i da je Pit Džolijevoj pozajmio osam miliona dolara za kupovinu njene nove kuće.

Foto: YouTube screenshot

Pročitajte još: STRAŠNA TRAGEDIJA! Goca sa knedlom u grlu progovorila o ubistvu svog kuma: ON NE BI NI MRAVA ZGAZIO! (FOTO)

Pink.rs

#Anđelina Žoli | Angelina Jolie

#Bred Pit | Brad Pitt

'