AKTUELNO

Nekadašnje prijateljice u novoj svađi.

Zvezde stranog šoubiza, Paris Hilton i Lindsi Lohan su bile nerazdvojne prijateljice, sve do "kobne" 2.000 godine kada su "zaratile". Naime, njih dve su stalno izlazile zajedno u provod i jednom prilikom je Lindsi malo preterala i optužila Paris da ju je udarila.

Foto: Wikipedia

Kasnije je rekla da to ipak nije istina, ali njih dve se nikad nisu vratile na isto posle toga. Svađa između nekadašnjih dobrih prijateljica se ponovo rasplamsala. Naime, posle skoro više od 10 godina jedan fan je na Instagramu podelio snimak Lindsi iz 2006. godine koji je bio i uzrok njihove svađe.

Paris nije ostala imuna na ovaj snimak, pa je ostavila komentar sa smajlijima koji plaču od smeha i samo napisala "patološka lažljivica".

Potom je bila izložena mnogobrojnim pitanjima šta je mislila pod onime što je napisala, a ona je bez trunke uzdržavanja odgovorila "To je istina. Samo sam rekla životnu činjenicu".

Pored toga, glumica i pevačica je izjavila da svoju nekadašnju prijateljicu neće pozvati na venčanje sa Krisom Zajkom koje će biti ove godine.

Foto: Instagram

Pročitajte još: ŽELIM DA MI TARA BUDE SNAJKA: TRUDNA Goga stigla na slavlje, pa OVO poručila Ani i Rasti! (FOTO)

Pink.rs

#Lindzi Lohan | Lindsay Lohan

#Paris Hilton

'