AKTUELNO

Surovo iskrena.

Dženifer Aniston, glumica koju svi znate kao Rejčel Grin iz serije "Prijatelji", nikako ne stari. Iza sebe ima dva neuspela braka, sa Džastin Teruom i sa jednim od najpopularnijih glumaca, Bredom Pitom, a trenutno je sama.

Foto: Wikipedia

Budući da je dobila negativne kritike zbog toga što ne uspeva da sačuva muškarca kraj sebe i da je okrenuta karijeri, a ne porodici, ona je želela javno da se oglasi i stavi tačku na ovu priču.

Sve te pretpostavke i govorkanja da "ne umem da zadržim muškarca su lude. Takođe, pričaju i da odbijam da rodim dete jer sam sebična i okrenuta samo karijeri. Naravno, piše se i da mi je slomljeno srce. S dužnim poštovanjem, to nije tačno. I još jedna stvar, sve te bezobzirne primedbe su samo pretpostavke. Niko ne može da zna šta se dešava iza zatvorenih vrata - kaže glumica u intervjuu za strani medij.

Foto: YouTube screenshot

Ono što najviše intrigira javnost jeste činjenica da se ona nije ostvarila kao majka. Ali to nije sve, nju neretko upoređuju sa bivšom suprugom Breda Pita, Anđelinom Džoli, koja ima šestoro dece.

Pročitajte još: SMEH DO SUZA: Skinuo se Andrija Milošević, pa sebe nazvao SUPERHEROJEM! (VIDEO)

Malo je reći da su ove reči ražestile glumicu, pa je izrevoltirana dala odgovor koji će sve ostaviti u šoku.

Ne znam kako nikome ne padne na pamet da je to osetljiva tema. Niko ne zna kroz šta sam prošla, s medicinske i emotivne tačke gledišta. Postoji taj ogroman pritisak na žene da postanu majke, a ako to ne urade, posmatraju se kao oštećena roba. Možda moja svrha nije da rađam. Možda treba da se bavim drugim stvarima? - zapitala se Dženifer.

Foto: Tanjug/PrintscreenYoutube

D. B.

#Dženifer Aniston | Jennifer Aniston

'