separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

Nakon OPTUŽBI NA NJEN RAČUN, oglasila se Dženifer Aniston: MOŽDA MOJA SVRHA NIJE DA RAĐAM! (FOTO)


Surovo iskrena.


Dženifer Aniston, glumica koju svi znate kao Rejčel Grinu u seriji "Prijatelji", nikako ne stari. Iza sebe ima neuspeli brak sa Džastin Teruom i vezu sa jednim od najpopularnijih glumaca Bredom Pitom, a trenutno je sama.

Autor: Wikipedia

Budući da je dobila negativne kritike zbog toga što ne uspeva da sačuva muškarca kraj sebe i da je okrenuta karijeri, a ne porodici, ona je želela javno da se oglasi i stavi tačku na ovu priču. 

Sve te pretpostavke i govorkanja da "ne umem da zadržim muškaca su lude. Takođe, pričaju i da odbijam da rodim dete jer sam sebična i okrenuta samo karijeri. Naravno, piše se i se i da mi je slomljeno srce. S dužnim poštovanjem, to nije tačno. I još jedna stvar, sve te bezobzirne primedbe su samo pretpostavke. Niko ne može da zna šta se dešava iza zatvorenih vrata", kaže glumica u intervjuu za strani medij.  

Autor: YouTube screenshot

Ono što najviše intrigira javnost jeste činjenica da se ona nije ostvarila kao majka. Ali to nije sve, nju neretko upoređuju sa bivšom suprugom Breda Pita, Anđelinom Džoli koja ima šestoro dece. 

Malo je reći da su ove reči ražestile glumicu, pa je izrevoltirana dala odgovor koji će sve ostaviti u šoku.

Ne znam kako nikome ne padne na pamet da je to osetljiva tema. Niko ne zna kroz šta sam prošla, s medicinske i emotivne tačke gledišta. Postoji taj ogroman pritisak na žene da postanu majke, a ako to ne urade, posmatraju se kao oštećena roba. Možda moja svrha nije da rađam. Možda treba da se bavim drugim stvarima? - pita Dženifer.

Autor: Tanjug/PrintscreenYoutube

D. B. 

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti