separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

Želeo je da mi pokloni nešto za sreću: Bali-beg OVIM iznenadio jednu plavušu sa Balkana! (FOTO)


Na njenom mestu bi poželela da bude svaka devojka.


Regionalna zvezda Elma Hrustić snimila je nedavno svoj novi spot za pesmu "Ne kupuj me suzama" u glavnom gradu Srbije, a dok njeni fanovi sa nestrpljenjem iščekuju premijeru novog singla, nezaobilazno je i pitanje od koga je dobila čarobnu zlatnu narukvicu protiv uroka.  

S obzirom na to da pevačica vodi poreklo iz daleke Turske, zemlje gde "plavo oko" simboliše amajliju protiv uroka, a negde srećnu potkovicu, ovim poklonom je, kada ga je dobila, bila dirnuta. 

Autor: Printscreen Instagram

Naime, ona je kao poklon od glumca poznatog kao Bali-beg, dobila upravo ovu narukvicu za sreću, a to ju je veoma obaradovalo.

Autor: Promo

Danima me pitaju ko je tajanstvena osoba koja mi je poklonila narukvicu, bila sam dirnuta kada mi je poklon stigao od moga dragog komšije Buraka Ozčivita, popularnog kao Bali-beg. Želeo je da mi pokloni nešto za sreću na novom projektu i zaista sam mu zahvalna na tome - rekla je Elma.

Autor: Promo

Hrustićeva priznaje da se na ovome neće zaustaviti njihovo poznanstvo i da će premijeru svoje nove pesme i spota proslaviti upravo sa popularnim glumcem na divnom Bosforu. 

Mnoge dame bi poželele da se bar na nekoliko minuta nađu u ulozi ove zvezde i provedu neko vreme sa jednim od najlepših glumaca, pa će joj siguno zavideti zbog ovoga.

Pink.rs 

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti