AKTUELNO

Kada se zaputila na set na kom je njen dečko bio sa koleginicom, Burčin je doživela lakšu saobraćajnu nezgodu.

Zvezdu serije "Za mog sina", koja će se od sutra emitovati svakog dana u 22 časa na TV Pink, Burčin Terzioglu je javnost u Turskoj osim zbog uspešne karijere, zavolela i zbog braka sa jednim od najpoznatijih turskih glumaca Muratom Jildizom.

Burčin i Murat su se upoznali dok su radili zajedno na jednoj seriji 2006. godine, da bi se venčali dve godine kasnije pod poprilično skandaloznim okolnostima.

Foto: Facebook

Naime, Murat je snimao seriju u kojoj mu je partnerka bila Tuba Bujukustun, domaćoj publici poznata po ulozi Elif u seriji "Ljubav i novac". Kako je Murat u to vreme već bio sa Burčin, ona nije mogla da podnese da njen dečko snima ljubavne scene sa Tubom, koja je proglašena najlepšom turskom glumicom.

Foto: Promo

Kada se zaputila na set na kom su bili Murat i Tuba, Burčin je doživela lakšu saobraćajnu nezgodu. Murat je kasnije otkrio da zbog osećaja krivice nije više želeo da gubi vreme, pa je zaprosio lepu glumicu.

Foto: Promo

Ipak, najzaljubljeniji turski par, kako su ih nazivali u medijima, odlučili su da se razvedu 2014. godine, posle šest godina braka. Ovo je bio veliki šok za tursku javnost, s obzirom na to da nikada nisu pokazali da postoje trzavice u njihovom braku. Iako je Burčin govorila da smatra da je brak sa Muratom za ceo život, 2014. godine su se zvanično razveli, u medijima se nagađalo da je razlog glumčevo neverstvo, ali njih dvoje se, osim zvaničnog saopštenja, nikad nisu oglašavali po tom pitanju.

Samo nekoliko meseci nakon što se razvela od Murata, Burčin se započela vezu sa Ilkerom Kalelijem, kog je upoznala na snimanju serije "Za mog sina", u kojoj joj je dirketan partner.

Foto: Promo

Njih dvoje su i dalje u vezi, a kako je izgledalo dok su igrali ljubavni par, saznaćete u seriji "Za mog sina", koja će se emitovati od sutra svakog radnog dana od 22 časa na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Burčin Terzioglu | Burçin Terzioglu

#Televizija Pink

#Za mog sina (Poyraz Karayel)

#serija

'