AKTUELNO

Miljenik žena osvojiće i publiku u regionu u seriji "Za mog sina".

Dramu "Za mog sina", koja je već osvojila publiku u Turskoj, gledaoci u regionu će gledati na TV Pink od 23. jula svakog dana u 22 časa, za kada je zakazano premijerno emitovanje.

Foto: Promo

Sjajnoj glumačkoj ekipi koju čine Ilker Kaleli, Burčin Terzioglu, Musa Uzunlar i mnogi drugi, pridružio se i miljenik ženske publike, Firat Čelik.

Ovog plavookog zavodnika publika će u seriji "Za mog sina" gledati u ulozi Metea Durukana, koji će se sa Pojrazom boriti za ljubav prelepe doktorke Ajšegul.

Nema sumnje da će ženski deo publike biti oduševljen pojavljivanjem ovog popularnog glumca, a da li će u seriji uspeti da osvoji Ajšegul, saznaćete od 23. jula kada počinje sa emitovanjem na TV Pink svakog dana u 22 časa.

Firatovi roditelji su emigrirali u Nemačku, te je ovaj popularni glumac rođen u Ostifildernu. Kada je imao dve godine, vratili su se u Tursku, međutim, ponovo su napustili domovinu kada je imao devet godina i preselili se ovog puta u glavni grad Francuske, Pariz.

Sa 19 godina počeo je da se bavi modelingom, da bi potom krenuo u školu glume "Paris Sudden Theatre". Iako nije bio siguran da li da se opredeli za karijeru modela ili glumca, sve se promenilo kada je upoznao reditelja Tijerija Harkura, koji je odmah u Firatu prepoznao talenat.

Firat je igrao u pariskom pozorištu i imao je nekoliko uloga u televizijskim serijama, da bi potom odlučio da se vrati u Tursku i tamo započne ozbiljnu glumačku karijeru.

Nizale su se ponude za uloge, a Firat je uspeo da dokaže da je Tijeri bio u pravu kada ga je posavetovao da je rođen da bude glumac.

O privatnom životu ne govori mnogo, ali ipak od javnosti nije uspeo da sakrije veze sa poznatim turskim glumicama Beren Sat i Sadet Aksoj. Iako su mediji saznali za njegove veze, Firat ni tada nije želeo da govori o tome.

Da Firat zaista poseduje veliki talenat, publika u regionu će se uveriti kroz seriju "Za mog sina", koja će se emitovati od 23. jula, svakog dana, u 22 časa samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Burčin Terzioglu | Burçin Terzioglu

#Firat Čelik | Fırat Çelik

#Ilker Kaleli

#Musa Uzunlar

#Televizija Pink

#Za mog sina (Poyraz Karayel)

#serija

'