AKTUELNO

Prijatelj rekao previše?

Brak Viktorije i Dejvida Bekama doveden je na tanak led, jer se sve više priča o problemima u njihovom odnosu, navodima da već neko vreme ne žive zajedno, kao i o mogućem rastanku.

Foto: Instagram

Oni su već devetnaest godina u bračnoj zajednici, a trenutno prolaze kroz najveće turbulencije u svom zajedničkom životu. Nakon što je ostavila muzičku karijeru iza sebe, bivša članica grupe Spice Girls posvetila se modi i deci.

Foto: Instagram

Nastojim da budem najbolja majka. Nastojim da budem i najbolja supruga i da budem profesionalna u poslu. Kada stignem kući, pokušavam da isključim mobilni i da provedem što više vremena s decom i Dejvidom - rekla je Viktorija u jednom od svojih intervjua.

Viktorija i Dejvid nisu potvrdili navode da više ne žive zajedno, ali je to umesto njih uradio zajednički prijatelj.

Foto: Instagram

Viktorija i Dejvid žive odvojeno. Dejvid je u Los Anđelesu gde se često druži s prijateljima i članovima svog privatnog kluba. Takođe, dosta vremena provodi u Majamiju gde vodi fudbalski tim, dok Viktorija preferira boravak u Ujedinjenom Kraljevstvu. Viktorija je zbog stresa mrzovoljnija nego ikad, a Dejvid se trudi da provede što više vremena van kuće. Oboje žive u nesrećnom braku - izjavio je javnosti izvor blizak Viktoriji i Dejvidu.

Oglasio se i portparol porodice Bekam, koji je izjavio da su problemi u braku ovog slavnog para izmišljeni i da ne žive odvojeno. Takođe, Viktorija i Dejvid bi trebalo četvrtog jula da proslave godišnjicu braka.

PROČITAJTE: MATORA IMA ANABELU U ŠACI: Milan se umešao u sukob bivše zadrugarke i Lunine mame, pa otkrio do sada NEPOZNATE DETALJE! (VIDEO)

Autor: Pink.rs

#Dejvid Bekam

#Viktorija Bekam | Victoria Beckham

'