AKTUELNO

Tatu majstor bivšeg fudbalera otkrio je njegove tajne.

Dejvid Bekam je, osim po profesionalnim uspesima, poznat i po upečatljivom stilu - frizuri koju kopiraju muškarci širom sveta, ali i tetovažama, kojih na svom telu ima više od pedeset.

- On je jedini koji se ne žali na bol, kao da je ne oseća, samo sedi mirno i uživa. Idealan je klijent - rekao je njegov tatu majstor Mark Mahoni (61), koji je s njim imao pune ruke posla jer je nedavno uradio novu tetovažu i to na glavi - grupaciju malenih planeta na sljepoočnici.

Najviše se ističu tetovaže imena njegove dece. Sinovi Bruklin, (19), Romeo (15), Kruz (13) i ćerka Harper (6) česta su inspiracija za Bekama koji obožava svoju porodicu. Ukupno je pet tetovaža posvećeno upravo njima, a najviše se potrudio da ukrasi ime svoje jedine ćerke Harper s natpisom iznad njenog imena "Lepa dama" i velikom ružom oko imena. Na dlanu ima istetoviran crtež koji je ona nacrtala.

Tri rubina koja ima tetovirana predstavljaju njegova tri sina, koji će se "u jednom trenutku brinuti za njega dok bude star". I njegova supruga, s kojom je u braku već 19 godina, dobila je svoje mesto među njegovim tetovažama. Na desnoj ruci nalazi se lastavica, koja predstavlja užitak života, ali i njeno ime. Za nju je još dodao broj '99' na palcu desne ruke jer su se venčali 1999. godine.

Religijske tetovaže takođe zauzimaju puno prostora na Bekamovom telu, od citata iz Biblije, anđela pa sve do Isusa, iako se nikada nije izjasnio kao vernik. "Perfectio in spiritu" što znači "Savršen u duhu" samo je jedan od citata i na drugim jezicima koje ima.

Pink.rs

#Dejvid Bekam

'