AKTUELNO

Iako se "Zadruga" završava, moći ćete da gledate priču o ljubavnom trouglu.

Prva sezona najgledanijeg rijalitija "Zadruga" se završava večeras, a ono što ju je sasvim sigurno obeležilo jesu ljubavni odnosi, a posebno trougao Luna, Sloba i Kija.

Iako posle večerašnjeg finala "Zadruge" nećete moći da 24 časa, sedam dana u nedelji pratite šta se dešava u životima Lune, Slobe i Kije, na TV Pink vas očekuje nova priča o ljubavnom trouglu.

Naime, od sutra, svakog dana u 16 časova moći ćete da na TV Pink gledate jednu od trenutno najgledanijih turskih serija "Rat ruža".

Radnja serije prati Gulru Čelik, mladu i lepu, ali siromašnu devojku, čiji otac radi kao baštovan u vili bogate porodice Sipahi. Gulruin životni uzor je ćerka njenih gazda, Gulfem Sipahi, koja je uspešna modna dizajnerka. Vođena željom da jednog dana sarađuje sa Gulfem, Gulru upisuje fakultet za dizajn.

Gulfem se vraća u Istanbul nakon smrti oca, a njegova poslednja želja bila je ostane da živi sa mlađim bratom Džihanom u turskoj prestonici, što joj se nimalo ne dopada. Jedina koja je srećna zbog toga što će Gulfem biti u Istanbulu, jeste upravo Gulru, ali uskoro doživljava raočarenje.

Bez ikakvog objašnjenja, Gulfem otpušta Gulruinu sestru i oca i daje im pet dana da nađu novi dom, a kao da sve to nije dovoljno, nepravedno optužuje Gulru da joj je ukrala skupocenu ogrlicu. Duboko razočarana i povređena, Gulru se zaklinje na osvetu svom idolu - odlučuje da pretome Gulfem sve što ima.

Deo njenog paklenog plana je da zavede plastičnog hirurga, Omera Hekimoglua, koji je Gulfemina prava i jedina ljubav. Iako je želela da ga iskoristi samo kao oružje u osveti, Gulru se zaljubljuje u harizmatičnog Omera i tu se situacija počinje da se komplikuje za ovu mladu devojku i njen plan.

Uloge su dodeljene sjajnim turskim glumcima - Gulru tumači Damla Sonmez, Gulfem je otelotvorila Džanan Erguder, ulogu Omera dobio je Bariš Kilič, dok Džihana igra Serdžan Badur, kog je domaća publika zavolela kao Merta u hit seriji "Porodica mog oca", koja se prikazivala na TV Pink.

Serija je postigla veliku gledanost i uspeh u Turskoj, a sada je vreme da osvoji i srca domaće publike.

Foto: Promo

Ne propustite neverovatnu priču i sjajnu glumačku ekipu u jednoj od trenutno najuspešnijih serija "Rat ruža" od sutra, svakog dana u 16 časova samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Bariš Kilič | Barış Kılıç

#Damla Sonmez | Damla Sönmez

#Rat ruža (Gullerin Savasi) | 2014.

#Rijaliti Zadruga

#Serdžan Badur | Sercan Badur

#Televizija Pink

#Zadruga - RTV Pink

'