AKTUELNO

Ne propustite trenutno najgledaniju tursku seriju "Rat ruža".

Nova turska hit serija "Rat ruža" počinje sa emitovanjem 21. juna u 16 časova, a glavnu mušku ulogu u seriji dobio je markantni glumac Bariš Kilič.

Ovaj četrdesetogodišnji turski glumac tumači Omera Hekimoglua, uspešnog plastičnog hirurga koji je Gulfemina jedina prava ljubav. Nakon smrti oca, Gulfem otpušta baštovana, koji je primoran da sa ćerkama Gulru i Jondže napusti vilu koja im je bila dom. Gulru, kojoj je Gulfem oduvek bila uzor, tada se zaklinje na osvetu - odlučuje da joj preotme sve što ima.

Foto: Promo

Deo njenog paklenog plana je da zavede i Gulfeminu veliku ljubav, Omera. Iako je želela da ga iskoristi samo kao oružje u osveti, Gulru se zaljubljuje u harizmatičnog Omera i tu se situacija počinje da se komplikuje za ovu mladu devojku i njen plan.

Foto: Promo

Kritičari kažu da je Bariš briljirao u ulozi Omera, te ne čudi što mu je serija "Rat ruža" u njegovoj četrdesetoj godini donela veliku popularnost.

Bariš je rođen 1978. godine u Malatiji, gradu u istoimenoj turskoj oblasti. U početku se pojavljivao samo u reklamama, da bi tek 2004. godine dobio prvu ulogu na televiziji. Iako je bio popularan, u žižu interesovanja dospeo je nakon uloge Omera u seriji "Rat ruža".

Da Bariš osim talenta poseduje i neverovatnu harizmu, dokaz je i njegova popularnost na društvenim mrežama. Veoma je aktivan na Tviteru, gde ga prati više od 125.000 ljudi, dok na Instagramu ima više od 320.000 pratilaca.

Na veliku žalost lepšeg pola, Bariš je u srećnom braku sa Ajsegul Ozaj, koja nije javna ličnost. Posebno zanimljivo je da uprkos velikoj popularnosti, Bariš nikada nije bio u centru nekog skandala - vodi prilično miran život i do uspeha je došao isključivo svojim glumačkim talentom.

Kako je Bariš otelotvorio Omera, saznaćete u jednoj od trenutno najgledanijih turskih serija "Rat ruža", koju će gledaoci u regionu pratiti od 21. juna, svakog dana u 16 časova samo na TV Pink.

Autor: M. Đ.

#Bariš Kilić (Baris Kilic)

#Bariš Kilič | Barış Kılıç

#Rat ruža (Gullerin Savasi) | 2014.

#Televizija Pink

#glumac

#serija

'