AKTUELNO

Neće joj biti lako!

Američka glumica Megan Markl i britanski Princ Hari 19. maja zavetovali su se jedno drugom na večnu ljubav. Iako su njihovu vezu, veridbu pa i samo venčanje pratile razne kontroverze, oni su pokazali da je ljubav koju osećaju jedno prema drugom jača od svega. Ali, za glumicu posao tek počinje.

Foto: Tanjug AP

Naime, udajom za princa, Megan je postala vojvotkinja od Saseksa, a pre nego što preduzme sve dužnosti koje obavlja supruga jednog britanskog princa, Megan će morati da prođe strogi kurs i to po naređenju kraljice Elizabete! Ona će u narednih šest meseci prolaziti kroz posebnu obuku kako bi se što lakše uhodala u protokole kraljevske porodice i naučila kako da bude pravi član monarhije. Obuku će joj držati Samanta Koen, 49-godišnja asistentkinja lorda Gajta, bivšeg glavnog sekretara kraljice Elizabete.

Foto: Tanjug

PROČITAJTE JOŠ: OVE FOTOGRAFIJE BI SPALILI: Kejt i Vilijam fotografisani kad su se vraćali IZ PROVODA, ne liče na sebe! (FOTO)

Megan, rođena Amerikanka koja je odrastala u potpuno drugačijem okruženju od strogih vekovnih pravila britanske aristokratije, pred sobom sada ima pune ruke posla. Učiće sve o pravilima ponašanja pri kraljevskim angažmanima, kojih će u budućnosti imati poprilično puno. Pravila nije malo, pa za produktivnu obuku treba nekoliko meseci. Kako će je ona savladati, ostaje nam da vidimo.

Foto: Tanjug

Autor: N. Vujčić

#Megan Markl | Meghan Markle

#Princ Hari od Velsa | Prince Henry of Wales

'