AKTUELNO

Zvanice se polako okupljaju.

Među prvim zvanicama koje su stigle na venčanje princa Harija i Megan Markl su čuvena američka voditeljka Opra Vinfri, glumac Idriz Elba i pevač Džejms Blant.

Foto: Tanjug

Foto: Tanjug AP

Očekuje se da će na današnoj svadbenoj ceremoniji biti prisutne na desetine slavnih ličnosti, navodi AP i dodaje da su među slavnim ličnostima koje su se pojavile Džordž i Amal Kluni, kao i Dejvid i Viktorija Bekam.

Foto: Tanjug AP

Među brojim gostima iz Britanije, ali i iz država širom sveta, biće i dve posebne gošće, a na taj način mladi par će odati počast Harijevoj majci, pokojnoj princezi Dajani Spenser.

Foto: Tanjug AP

Odlučeno je, naime, da među zvanicama budu i obe sestre Ledi Di, i to uz podršku cele kraljevske porodice, posebno kraljice Elizabete i princa Vilijema, koji je kum.

Foto: Tanjug AP

Najmlađa Dajanina sestra, ledi Džejn Felouz, imaće posebnu čast jer će održati prigodni govor na venčanju svog sestrića.

Foto: Tanjug AP

Iz palate kažu da su i Hari i Megan dirnuti i počastvovani što će ledi Džejn predstavljati Dajaninu familiju i tako, na ovaj poseban dan, podsetiti još jednom na najvoljeniju britansku princezu.

Foto: Tanjug AP

Kapela svetog Đorđa u Vidžoru spremna je za ceremoniju koja počinje u podne, a u njoj se nalazi tačno 600 stolica, što je njen maksimalan kapacitet.

Pink.rs

#Megan Markl | Meghan Markle

#Princ Hari od Velsa | Prince Henry of Wales

#Venčanje

'