AKTUELNO

On je imao zdravstvenih problema, ali se šuška da je razlog njegovog nedolaska na svadbu i bruka koju je priredio ćerki dogovarajući se sa paparaco fotografima.

Princ Hari, šesti po redu prestolonaslednik britanske kraljevske krune, i glumica Megan Markl jedno drugom zavetovaće se na večnu ljubav 19. maja. Poslednje pripreme su u toku, a svetska javnost sada je šokirana novom vešću. Otac buduće princeze Tomas Markl neće prisustvovati venčanju.

Spekuliše se da su razlozi za to što je nedavno imao srčani udar, ali je to pod znakom pitanja.

Samanta Grant, polusestra Megan Markl, priznala je da je ona krivac što je njihov otac snimio fotografije u dogovoru sa paparacima koje se širom sveta prodaju.

Nakon skandala sa fotografijama Tomas je izjavio kako ne dolazi na venčanje jer je pre šest dana doživeo srčani udar, piše britanski tabloid Dejli Mejl. Ali, razlog nije njegovo zdravlje nego sramota koju je priredio svojoj ćerki. Sada je shvatio što je učinio i ističe kako su njegove slike bile glupa ideja.

Iako se prvo činilo da su slike nastale slučajno, otkrilo se da su itekako namerne, a objavile su ih brojne dnevne novine, časopisi i portali. Na fotografijama je Tomas koji na internetu istražuje podatke o venčanju svoje kćeri Megan i princa Harija (33), lista knjigu sa slikama Velike Britanije i isprobava odelo koje je nameravao da obuče za kraljevsku svadbu.

Pink.rs

#Megan Markl | Meghan Markle

#Princ Hari od Velsa | Prince Henry of Wales

#Venčanje

'