AKTUELNO

Kako je istakla, njena pesma "Toy" govori o ženskoj emancipaciji, međutim obiluje i rečenicama koje nemaju mnogo smisla.

Izraelska pevačica Neta Barzilaj odnela je pobedu na ovogodišnjoj Evroviziji, a kako sama kaže, u pesmi je opisala svoje zadovoljstvo sobom uprkos tome što ne smatra da je lepa i seksi.

Neta je pred finale doživela nezgodu na bini, kada je uganula nogu, ali je i pored toga uspela da trijumfuje.

Kako je istakla, njena pesma "Toy" govori o ženskoj emancipaciji, međutim obiluje i rečenicama koje nemaju mnogo smisla.

Foto: Tanjug AP

Neta u tekstu vređa muškarca kojem se obraća i žene želi da podseti da su najbolje i najlepše, kao i da će on sigurno zažaliti.

- Pogledaj me, ja sam prelepo stvorenje baš me briga za tvoje moderno propovedanje dobro došli, momci, previše je buke, naučiću vas mislim da ste zaboravili kako se igra moj medvedić beži Barbie ima nešto reći: Hej, hej, hej moj Simon kaže: Ostavi me na miru vodim svog Pikačua kući glup si kao tvoj pametni telefon Wonder Woman nikad ne zaboravi ti si predivna i on će zažaliti nisam tvoja nisam tvoja igračka ti glupi dečače sada ću te spustiti i naterati da me gledaš - peva Neta u pobedničkoj pesmi.

Evrovizijski fanovi u velikom broju komentarišu da je tekst pesme "bizaran i glup", kao i da to dokazuje i veliki broj dislajkova koje je Neta "zaradila" na Jutjubu.

Autor: Pink.rs

#Evrovizija

#Pobednik

'