separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

ZAŠTO SARA IZGLEDA KAO DA IMA 100 GODINA? Glumicu BRUTALNO IZVREĐALI na društvenim mrežama! (FOTO)


Bez dlake na jeziku osuli paljbu po izgledu i stajlingu glumice.


Poznata glumica Sara Džesika Parker (53) pojavila se na nedavno održanoj Met Gali sa ogromnim ukrasom na glavi s prizorom Isusovog rođenja, pa je dobila žestoke kritike kako zbog autfita tako i zbog svog izgleda.

Naime, njena čudna odevna kombinacija je bila povod da je ljudi na društvenim mrežama ispljuju i brutalno izvređaju. Bilo je i onih koji su zanemarili katoličku temu i svu pažnju fokusirale na njen izgled, udelivši joj brojne kritike kako izgleda beživotno i staro.

- Sara izgleda kao da ima 89 godina. Volim njen stil, ali zaboga… Izgleda kao da nikad nije popila čašu vode ili uzela vitamine - komentarisala je jedna tviterašica.

- Isuse Hriste! Sara Džesika Parker je stvarno ostarila. Zar je pušila 40 cigareta na dan???", glasio je komentar korisnika interneta.

- Zašto Sara izgleda kao da ima 100 godina? - upitao je treći.

Ipak, bilo je i onih koji su stali u njenu obranu.

- Svi trolovi koji komentarišu kako je Sara Džesika Parker stara, pogledajte sebe u ogledalu. Izgleda odlično! Žena je u 50-im godinama koja lepo stari. Da mi je videti kako ćete vi izgledati u tim godinama - jedan je od komentara.

Autor: Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti