AKTUELNO

Nova epizoda "Istanbulske neveste" donosi neočekivane obrte.

Nova uzbuđenja očekuju gledaoce TV Pink u 18. epizodi najgledanije turske serije "Istanbulska nevesta" večeras od 20 časova.

Nakon što su saznali da je neko kupio zemljište na kom je trebalo da grade autobusku stanicu, Faruk i Fikret ulaze u novu svađu.

Foto: RTV Pink

Netrpeljivost među braćom kulminira kada Faruk odgurne Fikreta, koji se zaleće da ga udari, ali Akif uspeva da ih razdvoji.

Foto: RTV Pink

Besan, Fikret govori Faruku da očeva firma nije samo njegova i da ni on ne donosi uvek najbolje odluke, s obzirom na to da su zbog prodaje zemljišta izgubili milione.

Foto: RTV Pink

Faruk od Fikreta saznaje da je Esmi pozlilo nakon svađe sa Surejom i odmah kreće da se nađe sa njom. Sve vreme na putu razmišlja o tome kako se Sureji zahvaljivao što je na vreme pronašla njegovu majku, ne znajući da je ona uzrok njenog stanja.

Foto: RTV Pink

Dilara i Sureja razgovaraju u kući koju Adem planira da im kupi kako bi otvorile muzičku školu. I dok Dilara priča o projektu, Sureja ne može da izbaci događaje sa Esmom iz glave.

Foto: RTV Pink

Dilara se ljuti na nju i kaže joj da dok se ona muči da ostvari njihov san, Sureja govori samo o svekrvi, i da osim što je snaja Boranovih, više nema ništa u životu.

Foto: RTV Pink

Kako će proteći Farukovo i Surejino sučeljavanje, saznaćete u 18. epizodi najgledanije turske serije "Istanbulska nevesta" večeras od 20 časova na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Asli Enver | Aslı Enver

#Istanbulska nevesta | İstanbullu gelin

#Ozdžan Deniz | Özcan Deniz

#Televizija Pink

#serija

'