separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

DA LI ĆE JOJ OVO OPROSTITI? Faruk saznao da njegovoj majci pozlilo nakon što joj je Sureja objavila rat! (FOTO)


Nova epizoda "Istanbulske neveste" donosi neočekivane obrte.


Nova uzbuđenja očekuju gledaoce TV Pink u 18. epizodi najgledanije turske serije "Istanbulska nevesta" večeras od 20 časova.

Nakon što su saznali da je neko kupio zemljište na kom je trebalo da grade autobusku stanicu, Faruk i Fikret ulaze u novu svađu.

Autor: RTV Pink

Netrpeljivost među braćom kulminira kada Faruk odgurne Fikreta, koji se zaleće da ga udari, ali Akif uspeva da ih razdvoji.

Autor: RTV Pink

Besan, Fikret govori Faruku da očeva firma nije samo njegova i da ni on ne donosi uvek najbolje odluke, s obzirom na to da su zbog prodaje zemljišta izgubili milione.

Autor: RTV Pink

Faruk od Fikreta saznaje da je Esmi pozlilo nakon svađe sa Surejom i odmah kreće da se nađe sa njom. Sve vreme na putu razmišlja o tome kako se Sureji zahvaljivao što je na vreme pronašla njegovu majku, ne znajući da je ona uzrok njenog stanja.

Autor: RTV Pink

Dilara i Sureja razgovaraju u kući koju Adem planira da im kupi kako bi otvorile muzičku školu. I dok Dilara priča o projektu, Sureja ne može da izbaci događaje sa Esmom iz glave.

Autor: RTV Pink

Dilara se ljuti na nju i kaže joj da dok se ona muči da ostvari njihov san, Sureja govori samo o svekrvi, i da osim što je snaja Boranovih, više nema ništa u životu.

Autor: RTV Pink

Kako će proteći Farukovo i Surejino sučeljavanje, saznaćete u 18. epizodi najgledanije turske serije "Istanbulska nevesta" večeras od 20 časova na TV Pink!

Autor: M. Đ.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti