AKTUELNO

Ne propustite novu epizodu najpopularnije turske serije.

Sedamnaesta epizoda najgledanije turske serije "Istanbulska nevesta", koja će se emitovati večeras u 20 časova na TV Pink, donosi nove, neočekivane događaje.

Kada je otišla na prvi ultrazvuk sa Farukom, Sureja je dobila snagu i suočila se sa Esmom. Rekla joj je da je dala sve od sebe da se slažu dobro, ali da to njoj nije bilo dovoljno, te da će sada ratovati sa njom ako treba. Ona odlazi iz sobe da bi kasnije zatekla Esmu na podu.

Foto: RTV Pink

Faruk, Sureja, Osman i Murat je odvoze bolnicu, a nakon pregleda doktor odlazi kod Esme i govori joj da rezultati ništa ne pokazuju i da ne zna zbog čega su je dovezli.

Foto: RTV Pink

Esma mu govori da je rešila da malo uplaši svoje sinove, da im pokaže da nije besmrtna, i traži da joj pomogne u tom planu.

Foto: RTV Pink

Doktor zove Esmine sinove u ordinaciju i govori im da trenutno nema razloga za strah, ali da je nisu doveli na vreme bilo bi posledica i da bi trebalo da se od sada pažljivije ophode prema njoj.

Foto: RTV Pink

Nakon što je spavao sa njom protiv njene volje, Fikret zahteva od Ipek da mu kaže zbog čega se udala za njega, kad ga već ne voli, a ona prećutkuje da je zaljubljena u njegovog brata i govori mu da nije baš da ga toliko ne voli.

Foto: RTV Pink

Da li će Esma optužiti Sureju za njeno navodno loše zdravlje saznaćete u 17. epizodi turske serije "Istanbulska nevesta" večeras u 20 časova na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Asli Enver | Aslı Enver

#Istanbulska nevesta | İstanbullu gelin

#Ozdžan Deniz | Özcan Deniz

#Televizija Pink

#serija

'