AKTUELNO

Ne propustite novu epizodu "Istanbulske neveste"

Ne propustite noočekivane obrte u novoj epizodi najpopularnije turske serije "Istanbulska nevesta" večeras od 20 časova na TV Pink!

Nakon što je Ipek rekla pred svima da se Sureja videla sa Omerom pre svadbe, Faruk ne želi da razgovara sa njom.

Tužna jer joj se ne javlja, odlazi kod Faruka na posao, ali umesto da reše problem, dolazi do još veće svađe kada joj Faruk kaže da su možda ipak prenaglili sa venčanjem i Sureja besna i povređena napušta njegovu kancelariju.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Esma posle večere zove Faruka koji je i dalje na poslu i pita ga da li je i njegova žena počela da radi sa njim, s obzirom na to da je otišla kod njega i da se još nije vratila, što zabrinjava Faruka.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Gospođa Esma potom odlazi u kuhinju i vidi ostatke torte na stolu. Nurgul joj objašnjava da je napravila tortu za Fikretov rođendan, ali da ju je on pronašao i pojeo sa braćom. Primetivši sa koliko ljubavi govori o njenim sinovima, Esma joj govori da ona nije samo kućepaziteljka konaka, već i njene ruke i noge, da misli na decu koliko i ona, ali da su oni su njeni sinovi i da vodi računa kada priča o njima.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Besna jer Sureja i dalje nije došla kući, Esma razbija saksiju sa cvećem u njenoj sobi i obavlja jedan poziv.

Foto: RTV Pink

Koga je Esma pozvala i da li to ima veze sa Surejom, saznaćete u desetoj epizodi najgledanije turske serije "Istanbulska nevesta" večeras u 20 časova na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Asli Enver | Aslı Enver

#Istanbulska nevesta | İstanbullu gelin

#Ozdžan Deniz | Özcan Deniz

#Televizija Pink

#serija

'