AKTUELNO

Zašto nikada nisu želeli da ozvaniče svoju vezu, nije poznato.

Vest o bračnom krahu još jednog poznatog para nedavno je šokirala svetsku javnost. Dženifer Aniston i Džastin Teru se navodno razvode, ali ako je suditi po saznanjima stranih medija, postoji mogućnost da ovaj par zapravo nikada nije ni bio u braku.

Foto: YouTube screenshot

Dženifer i Džastin venčali su se 2015. godine u vili na Bel Eru, ili su tako barem svi do danas mislili. Međutim, ekipa TMZ-a došla je do podataka o venčanjima u LA okrugu i to unazad sve do 2010. godine, i nigde ne postoji beleška o dozvoli za venčanje.

Foto: Tanjug AP

Takođe, postoji nešto što se zove "poverljiva bračna dozvola", ali kako su izvori portala TMZ saopštili, tako nešto nije izdato u okrugu Los Anđelesa! Par je dozvolu za venčanje mogao dobiti u bilo kom od 57 okruga u Kaliforniji, ali kako je rekao izvor blizak Dženifer Aniston, koji sa njom godinama ima redovan kontakt, već dugo se priča da Džen i Džastin nikada nisu bili legalno venčani.

Foto: Printscreen Instagram

Takođe, nijedan od poznatih advokata koji se bave brakorazvodnim parnicama nije kontaktiran niti od strane Dženifer, niti od strane Džastina. Da li su uspeli da obmanu javnost i venčaju se negde druge ili nikada nisu ozvaničili svoju vezu još 0nije poznato. Bilo kako bilo, svetska javnost priželjkuje pomirenje Dženifer Aniston i Breda Pita, a da li će do toga doći, budući da su sada oboje singl, ostaje da vidimo.

Pink.rs

#Brak

#Džastin Teru

#Dženifer Aniston | Jennifer Aniston

#Razvod

#glumica

'