AKTUELNO

Konačno je pristala na operaciju.

Američka glumica, spisateljica i producent Lena Danam (32), poznata po ulozi u seriji "Devojke", imala je radikalnu operaciju nakon deset godina borbe sa bolešću. Tom prilikom joj je ukonjena materica, što je bio način da se izbori sa endometrizom.

Imala sam čudnu izbočinu i "obrnuti" ciklus, pa mi je stomak bio pun krvi - prisetila se Danam, koja je deset godina trpela strašne bolove.

U novembru prošle godine njena bol je postala nepodnošljiva. Glumica je u bolnici zahtevala da reše njen zdravstveni problem ili da joj odstrane maternicu jer u protivnom neće otići odatle. Doktori nisu pronašli drugi način za njeno izlečenje i Danam je bila sigurna da će joj histerektomija pomoći. Prošla je 12 operacija i uvidela da je zaista bila u pravu.

Oduvek sam želela da imam decu, ali sam bila svesna da nešto nije u redu. Kada sam se probudila nakon histerektomije, bila sam okružena porodicom i prijateljima koji su potvrdili da sam bila u pravu. Moja materica je bila u gorem stanju nego što je iko mogao zamisliti - rekla je ona.

Podsetimo, ona je nakon operacije odlučila da prekine dugogodišnju vezu sa svojim dečkom, pevačem Džekom Antonofom (33).

PROČITAJTE JOŠ:  STAVILI TAČKU NA ŠESTOGODIŠNJU LJUBAV: Dženifer Aniston se razvodi posle dve i po godine braka!

J. Č.

#Lena Danam

#Operacija

'