AKTUELNO

Njen budžet neće osetiti turbulencije.

Nakon što je kao bomba u javnosti odjeknula vest da se Dženifer Aniston razvodi od supruga, takođe glumca Džastina Terua, otkriveni su detalji predbračnog ugovora koji su supružnici potpisali.

Foto: Printscreen Instagram

Kod američkih zvezda nije redak slučaj predbračni ugovor, pa je tako i sa popularnom glumicom. Naime, ona je ovim papirom osigurala svoju imovinu u potpunosti.

Dženifer ima "čelični" prebračni ugovor sa Džastinom. Njemu će biti teško da se bori protiv njega. Razgovori oko prebračnog ugovora bili su dugački i intenzivni. Imovina Dženifer Aniston i njena zarada od serije "Prijatelji" je zaštićena - naveo je izvor blizak ovom glumačkom paru.

Inače, Dženifer je od poslednje dve sezone "Prijatelja", u kojima je glumila jednu od glavnih protagonistkinja Rejčel Grin, zarađivala neverovatnih milion dolara po svakoj emitovanoj epizodi.

Foto: Tanjug AP

PROČITAJTE JOŠ: PODELILI JAVNOST I NAIŠLI NA OSUDU: Plivač i njegov suprug ČEKAJU PRVO DETE! (FOTO)

Podsećamo, lepa plavuša je bila u braku sa Bredom Pitom, ali se on neslavno završio kada je glumac odlučio da svoj život nastavi sa Anđelinom Žoli. Nakon ovog razlaza, Anistonova je punila novinske stupce, a da li će se i ovoga puta ponoviti ista situacija, ostaje nam da vidimo.

R. L.

#Dženifer Aniston | Jennifer Aniston

'