AKTUELNO

Nisu želeli da mediji nagađaju, pa su odlučili da sve obelodane.

Glumica Dženifer Aniston i njen suprug Džastin Teru, odlučili su da se razvedu posle dve i po godine braka.

Njih dvoje su ovim povodom izdali zvanično saopštenje, u kom su naglasili da su zajedno doneli ovu odluku krajem 2017. godine.

U saopštenju nije razjašnjeno zbog čega se razvode, ali su istakli da žele da ostanu prijatelji.

- Mi smo najbolji prijatelji koji su odlučili da se rastanu, ali se radujemo nastavku prijateljstva. U drugačijim okolnostima ovo bismo uradili u privatnosti, ali trač industrija neće propustiti priliku da izmišlja, pa smo hteli da vam saopštimo direktno - piše, između ostalog, u zajedničkom saopštenju.

Ovo je iznenadilo mnoge, jer su samo pre nekoliko dan aobjavljene fotografije iz vile ovog para, a tom prilikom Dženifer je izjavila nešto što se ne poklapa sa ovim saopštenjem.

- Kad pogledam okolo, u svog supruga, svoje pse i naš dom, shvatam d ane postoji drugo mesto na kom bih radije bila - izjavila je ona tada.

Podsećanja radi, Dženifer i Džastin su se venčali u avgustu 2015. godine, tačno tri godine posle veridbe, a u vezi su bili od 2011. godine, nakon što su se upoznali na snimanju filma "Wanderlust". Glumici je ovo drugi neuspeli brak, pre toga je bila udata za Breda Pita, a njihova zajednica opstala je od 2000. do 2005. godine.

PROČITAJTE JOŠ: KO SE BOJI ŠESTE DECENIJE JOŠ? Glumica se skinula u bikini u 53. godini, svi u neverici zbog njenog izvanrednog izgleda! (FOTO)

Autor: V. T.

#Džastin Teru

#Dženifer Aniston | Jennifer Aniston

#Razvod

'