AKTUELNO

Svetska javnost tek nedavno je saznala da ove dame gaje izrazitu netrpeljivost jedna prema drugoj.

Serija koju sve žene obožavaju i koju sa oduševljenjem rado gledaju i u repriznim terminima sasvim sigurno je "Seks i grad". Radi se o četiri najbolje drugarice, od kojih je svaka posebna na svoj načini, i o njihovim životima i dogodovštinama.

Iako svi misle da se ove četiri dame i u privatnom životu druže i vole, za njih dve se to ne može reći.

Reč je o glumicama Kim Katral i Sara Džesiki Parker, koje su u seriji, a kasnije i na filmu "Seks i grad", glumile najbolje prijateljice, a u stvarnosti se nisu podnosile.

Foto: Printscreen Youtube/Printscreen Instagram

Tek sada, tačnije ovog vikenda, Kim je na Instagramu poručila Sari da ne iskorišćava ime njenog preminulog brata za svoju promociju i da ne iskorišćava ovu bolnu situaciju kako bi sebe prikazala dobrom, jer je daleko od toga.

Pročitajte još: VIŠE NISU PRIJATELJICE! Kim Katral odbrusila Sari Džesiki Parker: Prestani da eksploatišeš našu tragediju!

Sve do sada uspevale su da sakriju od javnosti u kakvom su zaista odnosu.

Od prvog dana na setu s njih dve bilo je nepodnošljivo, obe su jednako željne pažnje i moraju biti dive. Ipak, Sara je bila veća zvezda, njen lik bio je glavni – rekao je izvor za Dejli mejl.

Situacija se dodatno pogoršala kad je Sara Džesika Parker postala i izvršna producentkinja serije, što je oduvek bila i Kimina želja.

Pink.rs

#Kim Katral

#Sara Džesika Parker | Sarah Jessica Parker

#glumica

'