AKTUELNO

Žena fudbalera kategorički odbija da ponovo oformi grupu Spajs grls!

Četrdesettrogodišnja  modna kreatorka Viktorija Bekam  ipak  neće  svetu  priuštiti da ponovo sluša kako izvodi dens hitove. Ona će  svoje umetničke sposobnosti  nastaviti da   iskazuje i dalje kroz modu.

Ovoj nekadašnjog denserki verovatno više  prija  u srednjim godinama uloga majke, supruge i modne kreatorke nego  uloga pevačice i zabavljačice  koja  je nekada žarila i palila na  svetskoj  sceni.

Foto: Printscreen Youtube

Priču  oko ponovnog okupljanja čuvenih Spajsica  ne čujemo prvi put.  Od raspada grupe 2000. godine  više puta se spekulisalo u javnosti da će ova petorka  ponovo nastupiti  u novom sjaju.  Grupa Spajs Grls  koju su činile Viktorija Bekam, Melani Braun, Ema Banton, Melani Čiškolm i Geri Horner je svojevremno prodala  85 miliona albuma,  a za nihove hitove i pojavu  gotove da ne postoji osoba koja nije znala.

Njihova druženja  nisu česta, ali kada se  okupe  to vidi ceo svet  putem društvenih mreža, što odmah  pokrene glasine i pitanja da li će se ove  nekadašnje zvezde ponovo okupiti i zasjati estradnim nebom.

Foto: YouTube screenshot

-Ne idem na turneju. Spajs Grls ne idu na nikakvu turneju - rekla je Victoria  za magazin Vogue.

Spekulacije oko okupljanja podgrejane su  na Olimpijskim igrama u Londonu  2012. godine kada su  pevale na ceremoniji otvaranja. Svaki sledeći korak koji načine zajedno, pa makar to bio i čaj u 5 , pokrene  priču u medijima šta bi bilo kad bi bilo, pa tako  možemo u medijima videti naslove kako bi zaradile  za početak  svaka oko 10 miliona funti.

Ostale članice nekadašnje grupe ne kriju da bi ponovo  stale na scenu, ali to  najviše koči žena fudbalera Viktorija koja je nepokolebljiva u stavu da je moda, ipak njen poziv.

PROČITAJTE JOŠ: RAZMENJIVALI NEŽNOSTI U JAVNOSTI: Adriana Lima više ne krije svog partnera! (FOTO)

Foto: YouTube screenshot

Međutim, nekadašnja članica Honor je nedavno izjavila da će ipak nastupiti na kraljevskom venčanju  u maju mesecu u Lodonu i da će to biti pravi "britanski" povratak.

Da li će nakon ovoga Viktorija javno saopštiti da se grupa Spajs Grls nastupiti, ali bez nje ostaje da vidimo.

Pink. rs

#Spajs Grls | Spice Girls

#Viktorija Bekam | Victoria Beckham

'