AKTUELNO

Kraljica ponovo pobesnela!

Venčanje princa Harija i glumice Megan Markl sve je bliže, a pripreme za isto uveliko traju. Međutim, svakodnevno u javnost isplivaju neki novi detalji koji potresaju kraljevski dvor, a za jedan skandal kriv je niko drugi do sam mladoženja!

Foto: Tanjug

Naime, bivša vojvotkinja od Jorka, Sara Ferguson, koja je bila u braku sa princom Endruom, sinom kraljice Elizabete, pojaviće se na venčanju ovog para koje će biti u maju i to na poziv samog princa Harija. Ovo je izazvalo pravi skandal na dvoru a njenom dolasku posebno su se pobunili kraljičin suprug Filip i princ Čarls.

Hari je doneo svoju odluku. Želi Saru Ferguson na svom venčanju i tako će i biti. Bilo kakve spekulacije oko njenog nedolaska su tek puka nagađanja - rekao je izvor blizak dvoru.

Foto: Tanjug

Podsetimo, Sara i Endru razveli su se 1996. godine kada je ona izgubila titulu i status. Razvod je usledio nakon skandala koji je potresao kraljevstvo kada su nju paparaci snimili kako se ludo provodi na jugu Francuske u društvu jednog finansijskog savetnika. Nakon razvoda dugo nije bila u kontaktu sa kraljevskom porodicom, pokrenula je biznis sa nekretninama a zbog finansijske krize 2010. je bila na rubu bankrota. Međutim, kako je vreme prolazilo, ona je uspostavila odnos sa bivšim suprugom i do danas su u korektnim odnosima.

PROČITAJTE JOŠ: DRAMA U ŽIVOTU PEVAČICE: Slađa Delibašić HITNO OPERISANA (FOTO)

Autor: N. Vujčić

#Princ Hari od Velsa | Prince Henry of Wales

#Skandal

#Venčanje

'