AKTUELNO

Ovo ne liči na njega, napisala je ona na društvenim mrežama, a ubrzo je saznala o čemu se tačno radi.

Glumica Kim Katral apelovala je danas na korisnike društvenih mreža da joj pomognu da pronađe svog nestalog 55-godišnjeg brata Kristofera Katrala.

Katral je objavila da je njen brat nestao u utorak iz njegove kuće u kanadskoj provinciji Alberta, prenosi Bi-Bi-Si (BBC).

- Njegovi ključevi, mobilni telefon i novčanik su ostavljeni na stolu, spoljna vrata su bila otključana, a njegovih sedam voljenih pasa ostavljeno je bez nege - napisala je ona i uz poruku podelila i njegovu fotografiju.

PROČITAJTE JOŠ: SKANDAL! Suprug poznate manekenke se ljubio u usta sa maloletnim sinom! (FOTO+VIDEO)

- Ovo ne liči na Krisa. Pomozite nam da ga bezbedno vratimo kući - dodala je Katral, a i policija je na Tviteru objavila fotografiju nazanačivši da se trenutno traga za njim.

Ipak, posle samo nekoliko sati potrage do Kim su došle vesti o njegovoj smrti, pa je i o tome obavestila svoje pratioce na Instagramu, ne napisavši o čemu se tačno radi.

- Sa velikom tugom moja porodica i ja objavljujemo da je naš sin i brat Kris Katral iznenada preminuo. Sada vas molimo za privatnost i zahvaljujemo se korisnicima društvenih mreža na ljubavi i podršci u ovim teškim trenucima - napisala je ona u okviru najnovije objave.

Pink.rs

#Kim Katral

#glumica

'