AKTUELNO

Ona se pre dve i po godine razvela od glumca Bena Afleka, a kako tvrdi, nije počela da ide na sastanke niti se viđa sa drugim muškarcima.

Glumac Ben Aflek nakon razvoda pronašao je novu partnerku, televizijsku producentkinju Lindsi Šukus, ali to nije slučaj sa njegovom bivšom suprugom Dženifer Garner koja je još uvek sama. Dženifer je potvrdila medijima da i dalje prolazi kroz teške trenutke, kao i da nije spremna da ide na sastanke i pusti novu osobu u svoj život.

Od razvoda nisam bila na "dejtu" i nisam zainteresovana za ljubav. Ljudi žele da mi nameste sastanak, međutim ja to odbijem i zahvalim im se - rekla je Garnerova za "News.com.au".

Četrdesetpetogodišnja glumica koja ima troje dece sa Benom Aflekom, Vajolet, Serafin i Samjuel, otkrila je kako izgleda njen život nakon što su se razišli.

Foto: Tanjug AP

Nisam izabrala ovakav život za sebe ili svoju decu. Nikada ne bih birala da budem sama i u ovoj poziciji. To je nešto kroz šta moramo da prođemo - istakla je ona.

Ben i Dženifer su zajedno proveli deset godina i danas su ostali veoma bliski. Poznato je da je glumica pomogla svom bivšem suprugu u lečenju alkoholizma.

Ben Aflek je u vezi sa Lindsi Šukus od aprila ove godine, a nakon nekoliko meseci zabavljanja, ona se uselila kod glumca.

Pink.rs

#Ben Aflek

#Brak

#Dženifer Garner

#Razvod

'