AKTUELNO

Zbog velikog interesovanja publike, na TV Pink je počela četvrta sezona serije koja je osvojila svet.

Nakon što je najdugovečnija moderna turska serija "Elif", koja se emituje na TV Pink, doživela ogroman uspeh kod srpske publike, u petak, 17. novembra, počela je i četvrta sezona ove neverovatne priče.

Foto: Promo

Iako je bilo najavljeno da će treće sezona biti i poslednja, publika u čak 15 zemalja, u kojima se emituje, odlučila je da i dalje želi da gleda priču o porodici Emiroglu i simpatičnoj devojčici Elif, koja je osvojila region.

Foto: Facebook

Visoki rejtinzi bili su dovoljan pokazatelj producentima da nastavljaju sa snimanjem serije "Elif", zbog čega su počeli da uvode nove likove i da usložnjavaju priču, što je, kako su i očekivali, zaintrigiralo gledaoce.

Nova sezona donosi velike preokrete, a kada je u pitanju glumačka postava, sve očekuje veliko iznenađenje - najavili su producenti serije koja je oborila sve rekorde.

Ono što je zabrinulo mnogobrojne fanove širom sveta, jeste mogućnost da jedan od glavnih likova, Selim, kog tumači Emre Kivlidžim, napusti seriju.

Foto: Mete Baškočak za „Green Yapim”

Naime, spekulisalo se da li će Emre, koji je pred kamerama udahnuo život Elifinom stricu, prihvatiti da glumi i u četvrtoj sezoni, a razlog za to nije finansijske prirode.

On je veoma zadovoljan sumom koja mu se svakog meseca sliva na račun. Međutim, dosadio mu je lik Selima. Želi da se probije u filmskoj industriji - rekao je izvor blizak popularnom glumcu pred početak snimanja četvrte sezone.

S obzirom na to da su gledaoci navikli na Selima u Emreovoj izvedbi, a imajući u vidu da bi malo koji glumac mogao da ostvari tako dobru hemiju s Gulčin Tunčok, koja igra njegovu devojku Zejnep, produkciji ne pada na pamet da angažuje drugog glumca. I dok su jedni govorili da će Selim sigurno umreti na kraju sezone, izgleda da se to neće dogoditi.

Foto: Mete Baškočak za „Green Yapim”

Naime, producenti su rešili da u novoj četvrtoj sezoni zadrže Tulaj, Vejsel, Indži i naravno Elif, a da priču obogate brojnim novim likovima.

U četvrtoj sezoni, posle teške saobraćajne nesreće, Elif nastavlja život razdvojena od svoje porodice, u potpuno novom okruženju, u vili gospođe Madžide. Zet Tarik i zlonamerna služavka Vildan skrivaju Elif, kako je gospođa Madžide, koja je mesecima traži, ne bi pronašla. U priču ulazi i Kerim, sin gospođe Madžide, koji se vraća iz Amerike.

Foto: Instagram

Ali, na oduševljenje svih fanova, likovi koji su vas oduševili u prve tri sezone, Zejnep, Melek i Selim, pojaviće se i u novoj sezone, ali tek kasnije.

Serija "Elif" oborila je sve rekorde čak i u Indoneziji, i osvojila njihovu najprestižniju TV nagradu, a isti uspeh postigla je i u zemljama Latinske Amerike, pre svega u Čileu i Kolumbiji, gde su telenovele i nastale.

Foto: Pink.rs

Novu, četvrtu sezonu planetarne popularne serije "Elif", gledajte na TV Pink, svakog dana, od 19 časova, samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Elif

#Emre Kivilcim

#Isabella Damla Guvenilir

#Televizija Pink

#Umut Olcer

#serija

'