AKTUELNO

Atraktivna glumica pokazala je da je veoma ambiciozna.

Selin Šekreči, imaćete priliku da gledate u hit turskoj seriji "Zavet", koja počinje sa emitovanjem na TV Pink u ponedeljak, 20. novembra, od 20 časova, a ova glumica, osim lepote, poseduje i neverovatan glumački talenat.

Selin se proslavila 2009. godine, ulogom u seriji "Melekler Korsun", nakon čega je stekla veliku popularnost i brojne angažmane u turskim telenovelama.

Najveću pažnju kritičara privukla je ulogom Zuhre Filiz u najgledanijoj turskoj seriji "Zavet", kroz koju je pokazala svu raskoš svog talenta.

Foto: Printscreen Youtube

Međutim, čini se da prelepa Selin ima veće ambicije.

Naime, ona je na društvenoj mreži Tviter objavila status u kom se direktno ponudila da glumi prvu damu Emine Erdogan, suprugu predsednika Turske, Redžepa Tajipa Erdogana.

Foto: Tanjug/Printscreen Instagram

Selin je, doduše, iskritikovala trenutno stanje u turskoj, a zatim i napisala da kada se bude snimao film o ovom periodu, želi da upravo ona oživi lik Emine Erdogan.

Zbog kritike vlasti, Selin je naišla na negativne komentare, te se ubrzo i izvinila zbog toga.

Imala sam priliku da se izvinim gospođi Emini Erdogan, zbog konteksta u kom sam upotrebila njeno ime. Želela bih da izrazim zahvalnost i poštovanje prema predsedniku, Redžepu Tajipu Erdoganu, jer je prihvatio moje izvinjenje - rekla je Šekerči, i ponovo izjavila kako želi da uloga Emine pripadne upravo njoj.

I dok željno iščekuje ponudu za ulogu prve dame, Selin ćete, zajedno sa sjajnom glumačkom ekipom gledati u seriji "Zavet", koja od 20. novembra, od 20 časova, počinje sa emitovanjem na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Emine Erdogan

#Redžep Tajip Erdogan

#Selin Šekerči | Selin Şekerci

#Televizija Pink

#Zavet | Çoban Yıldızı

#serija

'