AKTUELNO

Glumica već nekoliko godina pokušava da sakrije svoje ruke i noge.

Pisanja o kilaži holivudske lepotice Anđeline Džoli više nikoga ne iznenađuju, a bivša supruga Breda Pita nakon razvoda deluje još mršavije. Džolijeva je poslednjih godinu dana skrivala svoje ruke i noge na svim javnim mestima kako bi sprečila spekulacije o anoreksiji, međutim, u tome nije baš bila uspešna.

Proteklih dana Anđelina se nekoliko puta pojavila u javnosti kako bi prisustvovala ceremoniji dodele nagrada Rediteljskog esnafa Amerike ("Directors Guild of America"), a najpre je šokirala pojavljivanjem u crnoj haljini dugih rukava koja je otkrivala njene noge. Iako je sakrila ruke, koje su česta tema pisanja medija, otkrila je noge i svi su bili užasnuti.

Koščate noge Anđeline Džoli bile su tema broj jedan, a ona je osmehom pokušavala da signalizira da je sa njenim zdravljem sve u najboljem redu.

Pročitajte još: PRETRPEO VELIKI GUBITAK: Antonio Banderas U SUZAMA podelio sa fanovima TUŽNE VESTI!

Na samoj dodeli nagrada, nije ponovila istu grešku, te je slavna Džolijeva ponela dugu srebrnu haljinu, dugih rukava i tako sakrila sve svoje nedostatke. Osmeh i ovoga puta nije skidala s lica, zbog čega su mnogi zaključili da je glumica konačno prebrodila loše trenutke u svom životu.

Foto: Tanjug

A da je Anelini bolje svedoče i pisanja medija da se ponovo udaje, ovoga puta za britanskog milionera, biznismena i filantropa.

Foto: Tanjug

Autor: Pink.rs

#Anđelina Žoli | Angelina Jolie

#Bred Pit | Brad Pitt

'