AKTUELNO

Slavna manekenka u subotu je na kratko posetila srpsku prestonicu.

Slavna manekenka Naomi Kembel u subotu je na kratko posetila srpsku prestonicu, gde se kao specijalna gošća pojavila na žurki jednog poznatog brenda u Belekspo centru. Ona je privatnim letom doputovala iz Milana, a zatim se iste večeri vratila nazad avionom.

U intervjuu koji je dala za Srspki Telegraf manekenka je otkrila šta je prvo uradila kada je stigla u Srbiju, da li je probala neko od nacionalnih jela i još mnogo toga...

Foto: Pink.rs

Naime, Kembelova se ne razlikuje mnogo od ostalih turista, pa iako je u Begrad došla poslom, kupovina suvenira nije izostala te je pri dolasku u Srbiju prvo otišla u suvenirnicu kako bi iz naše zemlje odnela nešto autentično.

Ušla sam u prodavnicu suvenira. Tamo me je sačekala ljubazna mlada devojka koja je bila zbunjena. Pitala sam je: "Šta je autentično za Srbiju", a ona je odgovorila "kapa" (šajkača, prim. aut.) i ja sam je uzela. Vraćam se kući sa srpskom kapom - rekla je Naomi Kembel.

Iako je planirala da obiđe Beograd, ali i ruča u Novakovom restoranu, to će morati da uradi kada sledeći put dođe u srpsku prestonicu. Kako je sama istakla, sviđa joj se srpska kuhinja, kao i mentalitet ljudi.

U Beogradu sam već bila nekoliko puta u privatnoj poseti. Imam prijatelje ovde i mislim da su ljudi u Srbiji veoma veseli. Imate i sjajnu nacionalnu kuhinju. To je moj opšti utisak - rekla je manekenka i dodala:

Foto: E-stock/Stefan Filipović

Ranije sam probala te srpske specijalitete. Mnogo mi se svidelo. Žao mi je što nisam imala vremena za večeru.

Foto: E-stock/Stefan Filipović

Naomi Kembel je istakla da je spremna za saradnju sa našim ljudima, ali da je još uvek niko od domaćih dizajnera nije kontaktirao.

- Nikada me niko iz Srbije nije pozvao i ponudio neku saradnju. Ovo je prvi put da me pozivaju na neki događaj koji ima veze sa modom i lepotom. "Fi akademi" je kontaktirao sa mojim menadžmentom, smatram da rade pravu stvar za žene i lepotu uopšte i, kao što vidite, ja sam tu, raspoložena sam za saradnju sa ljudima iz Srbije.

Ostatak intervjua sa Naomi Kembel pročitajte na portalu Republika.rs ili klikom OVDE.

Pink.rs

#Intervju

#Manekenka

#Naomi Kembel | Naomi Campbell

'