AKTUELNO

Ona je bila bez krvi, skalpirana, na vilici je imala tragove ugriza, a delovi njenog lica su bili isčupani, uključujući i desno uvo.

Manekenka Jana Kasijan (30) pronađena je mrtva u kući u Zapadnom Holivudu kada ju je dečko, bogati kanadski naslednik nekretnina i milioner Blejk Libel (35) iskasapio. Delovi njenog tela bili su iščupani, a uklonjen joj je i skalp.

Da ova strašna tragedija bude veća, Jana je pronađena mrtva na krevetu pored svoje bebe, koju je dobila sa kanadskim biznismenom Libelom.

Ovaj slučaj se nakon godinu dana od tragedije ponovo našao u žiži javnosti jer su detalji zločina tek nedavno otkriveni.

Autopsija je u međuvremenu pokazala da joj je telo bilo unakaženo. Ona je bila bez krvi, skalpirana, na vilici je imala tragove ugriza, a delovi njenog lica su bili isčupani, uključujući i desno uvo.

Kada je nakon zločina policija probala da uđe u kuću, Blejk je pokušao da ih spreči, pa se zabarikadirao.

Nije dozvoljavao policajcima da uđu u njegov stan. Pokušao je nameštajem da blokira vrata, međutim, kada su policajci ušli, pronašli su Janino iskasapljeno telo u njegovoj spavaćoj sobi.

Na njemu su prilikom hapšenja primećene modrice, a tek će se pokazati kakav ishod će imati ovaj jeziv zločin.

On je trenutno u pritvoru i čeka suđenje, s tim što njegovi advokati daju sve od sebe da dokažu kako Blejk nije psihički sposoban za suđenje.

Kao uzrok smrti navodi se to što je ona potpuno iskrvarila i pretrpela snažan udarac u glavu.

Kada je njegova devojka ubijena, on je bio pod kaucijom zbog silovanja. Policija nikada nije identifikovala žrtvu silovanja, pa nije poznato da li je to bila Jana!

U vreme njene smrti, on je, kako je rekao policiji, pisao grafičke romane. Inače, koliko je on bio čudan svedoči i jedna komšinica u luksuznom kraju, u kojem su živeli. Ona je za "Toronto Star" ispričala da ga je videla u modricama, i da je izgledao prilično "poremećeno".

Autor: Pink.rs

#Beba

#Manekenka

#Policija

#Ubistvo

'