AKTUELNO

Porodice poginulih smatraju glumca delimično krivim za nesreću u kojoj su oni izgubili život.

Američki mediji preneli su da je protiv reditelja Daga Limana i Toma Kruza podneta je optužnica zbog nesreće koja se desila tokom snimanja filma "American Made" u 2015. godini, a tokom koje su živote izgubila dva pilota.

Foto: YouTube screenshot

Porodice dva pilota smatraju Kruza delimično krivim za nesreću u kojoj su muškarci izgubili život, preneo je People. Tri pilota unajmljena za potrebe snimanja pomenutog filma bila su umešana u pad aviona tokom snimanja filma, kada se dvomotorac "Piper Smith Aerostar 600" srušio u planine. Alan Purvin i Karlos Berl poginuli su tokom te scene, dok je Džimi Li Garlend ostao nepokretan od struka nadole.

Prema sudskoj dokumentaciji datoj na uvid magazinu "People", zastupnici Purvina i Berla tvrde da su Kruz i direktor Dag Limen, u želji da film bude "visokorizična akcija", doprineli okolnostima u kojima se dogodila nesreća.

Foto: Beta/AP

Kako se navodi, poginuli pilot Purvin nekoliko nedelja pre nesrećnog događaja zvao je producente i objasnio im da ne može da izdrži takve uslove, te da je to najopasniji projekat u kojem je ikada učestvovao.

Pitanje je vremena kad će se dogoditi nesreća - navodno je napisao Purvin pre smrti.

Autor: Pink.rs

#Tom Kruz

#glumac

'