AKTUELNO

Prvukli su ogromnu pažnju medija.

Pevački par Bijonse i Džej Zi izbegavali su sve vrste medija od kad se pevačica porodila i na svet donela bliznace čudnih imena- Rumi i Ser Karter.

Iako se godinama govorilo o neprijateljstvu između Rijane i Bijonse, ovaj bračni par je iskoristio poziv na "Dijamanski bal", kako bi se konačno pojavio u medijima, a bal je organizovala ni manje ni više, nego Rijana.

Njih dvoje su izazvali neverovatno veliku pažnju svih novinara, koji nisu štedeli ni reči hvale za stajling bračnog para koji je bio perfektan, a svima je za oko zapao steznik na desnoj nosi pop dive. Na proslavi je pevao svetski poznati Kelvin Haris, što je Bijonse navelo da zaigra i zapeva zajedno sa svojim suprugom.

Postoji mnogo toga čemu se divim kod nje.To je kombinacija njene dugovečnosti, raznolike karijere i angažovanosti u pomaganju ljudima - izjavio je na balu Kelvin Haris za svoju prijateljicu i saradnicu Rijanu.

Tokom aukcije na ovoj prolavi stigla je i poruka od bivšeg predsednika Sjedninjenih Američkih Država, Baraka Obame, koji je pozdravio Rijanin humanitarni rad i pozvao sve zainteresovane da se pojave na samitu koji on organizuje u novembru sa, takođe, humanitarnim ciljem.

L. B.

#Rijaliti Zadruga

'