AKTUELNO

A mnogi su mislili da će biti večiti neženja.

Džordž Kluni je svoju sadašnju suprugu Amal upoznao je na jezeku Komo u Italiji 2013. godine. Nakon prvog susreta, glumac i pravnica počeli su da se dopisuju pa je i jednom i drugom odmah postalo ja jasno da između njih postoji neka posebna energija.

Foto: Tanjug AP

- Na prvi sastanak izašli smo u London. Bili smo na večeri u popularnom restoranu. Kada smo izašli dočekalo nas je pedesetak paparaca, a ona je taj deo uradila poput profesionalca. I tako je sve krenulo - ispričao je glumac.

Pročitajte još:A USKORO ĆE MU RODITI DETE: Mia Borisavljević šokirala priznanjem: Bojan mi TRI GODINE nije rekao da me VOLI!

Foto: Tanjug

Džordž je shvatio da želi sa njom da provede ceo život kada je uhvatio sebe kako ''bulji'' u njene fotografije na svom mobilnom telefonu.

- Proveo sam dvadeset minuta klečeći. Čekao sam da kaže ''da'', no ona je stalo ponavljala ''O moj Bože''. Bila je u šoku - priča Kluni koji je pravnicu zaposlio nakon jedne zajedničke večere.

Foto: Printscreen Youtube

- Rekao sam joj da iz ladice izvadi upaljač kako bi upalila svećiću na stolu. U ladici je pronašla prsten. Imao sam posebnu plejlistu i čekao sam da počne pesma''Why Shouldn't I'' - otkrio je oskarovac.

Par se venčao 2014. godine u Italiji, a Amal je junu ove godine rodila blizance Elu i Aleksa.

Autor: Pink.rs

#Amal Kluni | Amal Clooney

#Džordž Kluni | George Clooney

'