AKTUELNO

Pop zvezda kupila je vilu u blizini glavnog grada.

Madona je odlučila da naredni period života provede u Lisabonu, jer njen jedanaestogodišnji sin pohađa školu juniorskog fudbalskog kluba "Benfika". Ona je sa svojim pratiocima na Instagramu podelila ushićenje zbog preseljenja u Portugal.

Energija Portugala je tako inspirišuća. Osećam se vrlo kreativno i živo i radujem se radu na mom filmu "Voljen" i stvaranju nove muzike. Ovo će možda biti sledeće poglavlje u mojoj knjizi. Vreme je da osvojimo svet s drugačije tačke gledišta - napisala je Madona u opisu jedne od fotografija iz Portugala.

Pop zvezda nedavno je kupila vilu u mestu Sintra, udaljenom oko 30 kilometara od Lisabona. Tamošnji mediji su preneli da je kuća iz 19. veka prodata za 7,5 miliona evra i da je u toku renoviranje koje bi moglo da traje nekoliko meseci. Dok traju radovi, Madona će živeti u luksuznom hotelu. Madonin sin Dejvid Banda, koji je prošao testove, živeće u internatu škole „Benfika“, a pevačka zvezda odlučila je da se preseli kako bi bila blizu njega.

Pročitajte još: KLUNI OTKRIO DA MU JE SIN VEĆ BARABA: Amal i Džordž u Veneciji POKAZALI BEBE! (FOTO)

Pevačica je 2006. godine usvojila dečaka Dejvida Bandu, a 2009. devojčicu Mersi Džejms iz Malavija. Ćerku Lurd dobila je 1996. u vezi s ličnim trenerom Karlosom Leonom, a 2000. godine sina Roka dok je bila u braku s britanskim rediteljem Gajom Ričijem. Ovo nije prvi put da se neka poznata ličnost odlučila na preseljenje u Lisabon. Pre Madone to su učinili glumci Džon Malkovič, Monika Beluči i Majkl Fasbender.

Pink.rs

#Madona

#Portugalija

#pevačica

'