AKTUELNO

Sve se dogodilo nekoliko metara od njegove kuće!

Engleski fudbaler Vejn Runi, uhapšen je sinoć i sumnjiči se vožnju u alkoholisanom stanju, a sve se to odigralo u blizini njegovog kućnog praga. Fudbaler se previše opustio u noćnom provodu, što govore i fotogfrafije, nastale nekoliko sati pre hapšenja.

Runi je na društvene mreže, kačio fotografije iz bara, u kom se "ucirako" zajedno sa svojim prijateljem, ali i sa nekoliko navijača, dok ga je žena posmatrala sa strane.

Prema izvorima Vejn Runi, nije preterano puno zadržan u lokalnoj policijskoj stanici, jer su ga nakon saslušanja odmah pustili kući. Inače, ovo mu nije prvi put da se u alkoholisanom stanju pojavljuje u javnosti. Englez se krajem prošle godine, toliko opio da nije mogao da priča, a u jednom trenutku pao je i na pod, kada se proslavljala pobeda njegovog tima, za kvalifikacije na Svetsko prvenstvo.

Ovako ponašanje i nije baš slavno za nekoga ko je otac troje dece, a fudbaler uskoro očekuje i četvrto dete. Kada se Runijeva supruga porodi, ovaj par ima u planu i selidbu u kuću vrednu deset miliona funti.

Autor: Pink.rs

#Fudbaler

#Wayne Rooney

'