AKTUELNO

Slikala se posle tuširanja, pa nije imala vremena da na sebe navuče po neku krpicu.

Viktoriju Bekam nekada smo mogli često da vidimo u kratim suknjicama i haljinama, a imala je i nastupe gde je bila samo u grudnjaku i minićima. Međutim, danas je za nju to daleka prošlost, pošto je Bekamova okrenula odavno list, pa se tako sada u javnosti samo pojavljuje "zakopčana do grla".

Dizajnerka i žena fudbalera Dejvida Bekama nakratko je javnost podsetila na stare dane, pa je posle dužeg vremena objavila fotografiju na kojoj je slobodnije obučena.

Na slici koju je objavila vidi se da na sebi ima samo peškir preko glave, verovatno da ne bi nazebla, i brus ispod kog se ocrtavaju njene grudi.

Mnogi su se iznenadili njenim poprsjem, jer i nema baš čime da se pohvali s obzirom na to da je na plastične operacije dala 10 hiljada funti, a jednom prilikom je izjavila i da joj je žao što je ugradila silikone i što je na njih bacila novac. Jednom se čak i predomislila, pa je slikone izvadila, ali nije dugo izdržala bez njih, nakon čega im se vratila, ali posle ove fotografije nije jasno da li su silikoni i dalje tu ili ne.

PROČITAJTE JOŠ: VIKTORIJA U SUZAMA: Ovo je jedan od najtežih dana za nju! (FOTO)

Autor: Pink.rs

#Viktorija Bekam | Victoria Beckham

'